+(32) 473 71 84 63
info@alstar.be
Molenstraat 5, 9160 Lokeren

Wij graven naar perfectie en doorgronden de expertise van glasvezelkabels

Alstar bvba werd opgericht in 2006 als een vierkoppig familiebedrijf waar kwaliteit en hard werken centraal werden gesteld. Die arbeidsethiek bleef, maar het bedrijf werd overgenomen door huidig zaakvoerder Alhan Kemal. Onder zijn leiding kende Alstar bvba uit Lokeren een groei tot 20 werknemers. Bij Alstar bvba voeren ze grond- en graafwerken uit voor nutsmaatschappij Proximus. Daarnaast leggen zij ondergrondse glasvezelkabels en leggen zij ook opritten en terrassen aan.

Alstar bvba streeft altijd naar een correcte, stipte en vakkundige uitvoering van de werken, waardoor zowel klant als voorbijganger uiterst tevreden zijn.

Onze kwaliteiten

Wij investeren in de veiligheid en expertise van onze vakmannen. Zo bieden wij altijd de beste kwaliteit.

Proximus

Sinds jaar en dag voeren wij grond- en graafwerken uit voor Proximus, één van de grootste nutsmaatschappijen in België. Ook voor de aanleg van ondergrondse glasvezelkabel doet Proximus al jaren een beroep op onze expertise. Alstar bvba draagt deze nauwe samenwerking hoog in het vaandel en werkt met veel enthousiasme voor Proximus.

VCA*-gecertificeerd

Sinds 2008 is Alstar bvba VCA*-gecertificeerd: wij voldoen als aannemer dus aan alle VGM-eisen – veiligheid, gezondheid, milieu – die de wet oplegt. De werken worden altijd uitgevoerd met de focus op veiligheid van zowel onze werknemers als de voorbijgangers in de straat. Ook de nodige gezondheids- en milieufactoren worden in acht genomen.

Het team

Sinds de oprichting in 2006 is Alstar bvba sterk gegroeid. Vandaag de dag werken er een twintigtal enthousiaste en ervaren werkmannen voor het bedrijf. Naast specialisten met elk hun eigen expertise heeft Alstar bvba ook een interne preventieadviseur in dienst.

Terrassen & opritten

Als extra dienst legt Alstar bvba ook opritten en terrassen aan voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu kiest voor klinkers of tegels, wij zijn uw ideale partner. Wij zorgen uiteraard ook voor het gehele afwateringssysteem en een stijlvolle afwerking.