+(32) 473 71 84 63
info@alstar.be
Molenstraat 5, 9160 Lokeren

Opritten & terrassen

Uw oprit is het visitekaartje van uw woonst of bedrijf. Een mooie oprit nodigt uit en kan ervoor zorgen dat mensen zich welkom voelen. Bovendien kan het uw bedrijf een strakke en nette afwerking geven waardoor u een goede indruk maakt op potentiële klanten. Als extra dienst biedt Alstar bvba uit Lokeren ook de aanleg van opritten en terrassen aan. Of u nu kiest voor tegels of kiezels, Alstar gaat voor een stijlvolle en perfecte afwerking. Hierbij wordt – indien nodig – de afwatering op vakkundige wijze aangelegd. Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie omtrent deze dienst, kunt u ons steeds contacteren via telefoon of het contactformulier.

Ook een gezellig en rustgevend terras is voor velen het sluitstuk van hun woonst. Een bedrijfsgebouw is echter ook gebaat bij een zonnig terras waar de collega’s tijdens de zomer heerlijk buiten kunnen lunchen. Ons team staat u met raad en daad bij om samen het terras van uw dromen te realiseren. Dolomiet, tegels of klinkers? Wij zijn van alle markten thuis en zorgen ook hier voor een perfecte afwatering. 

Enkele jaren terug deden wij een beroep op de diensten van Alstar voor de aanleg van ons terras. Het team werkte veilig en netjes, ook niet onbelangrijk wanneer er drie kleine kinderen rondhollen in de tuin. Ons tegelterras is perfect aangelegd, met een goed systeem voor regenwater. Tijdens de zomer brengen wij er talloze uren door voor een familiebarbecue of een cocktail na het werk. Familie Vandeweghe  – Tevreden klant Alstar

Waarom kiezen voor Alstar

Jarenlange ervaring

Onze vakmannen werken met de nodige expertise en zorgen voor optimale netheid en veiligheid.

Oog voor detail

Wij gaan verder dan de basis en zorgen ook voor perfect voegwerk en een praktische afwatering.

Scherpe prijzen

Bij ons krijgt u waar voor uw geld en kiezen we voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Contacteer Alstar vandaag nog voor uw opritten & terrassen.